2009-08-02

Grattis Blåvitt!

Ja, ja, 2-2 känns givetvis som en förlust. Det är bara att gratulera Blåvitt och samtidigt konstatera att så här tar de inte något SMguld.
Att John C skulle snacka sig till** ytterligare ett gult kort var ju fruktansvärt onödigt, det är nog alla överens om. Men jag vet inte, jag tror inte att den utvisningen var det som avgjorde att Blåvitt lyckades näta. Lite oroväckande är det om man ser tillbaka till Örebromatchen. Börjar vi slappna av mot slutet? ... Slarva?
Sammantaget gjorde vi det förbannat bra. Återigen har vi visat fotbollssverige att vi är ett svårtuggat motstånd. Nu ska vi bara tugga sönder GAIS på torsdag också.
Otroligt kul att se att så många hittade fram till Sektion A på "Gamla...". Det var riktigt, riktigt kul.

P.s. Och jo, jag älskade Ranégies tack till den blåvita klacken när han gick ut - han är bäst. D.s.

** Rättelse, han gestikulerade tydligen och enligt regelboken ska detta ge gult kort numera....

2 kommentarer:

Bzzz sa...

Som vanligt fokus på motståndaren i media men kolla vad Henrik Leman skriver i FotbollsExpressen:

"Men Häcken är bra. Riktigt bra. Det är dags att fatta det. Garanterat nytt kontrakt. Respekt.
"

Kul att någon börjar vakna! :)

Fast det vore kanske bättre om underskattningen inte försvann helt och hållet. Tänk om vi inte tappat de två senaste! Då hade vi nosat gnaget i baken nu.

zappa sa...

Vi får hoppas att vi vinner mot Gais helt enkelt och INTE tappar i slutet för då blir väl det där som ett spöke till slut. Jag är sjukt impad av den här säsongen so far. Det borde fler vara och cred till Leman som klär det i ord.