2011-07-20

Honka-Häcken

Jippi! (not)

Lycka till!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Suck... inget nytt angående uppdatering förutom livescore? Blir så j*vla förbannad!

zappa sa...

Messade Peter Gerhardsson (pinsamt, för han ska inte behöva tänka på sådant här..). Han skulle höra sig för, hela A-truppen är på plats plus styrelsefolk. Bad honom (vid framgång) att denna någon isf ska messa Robin så han kan rapportera på Getingarnas sida på Facebook. Vi får se, tror inte vi ska ha några förväntningar. Jag känner mig hyfsat uppgiven.

zappa sa...

På planet >>>http://gummitarzan.blogg.se/

Han kan nog dock inte uppdatera oss under matchen.....Men har mailat honom också om det finns ngn annan som kan messa Robin!

Anonym sa...

Men varför händer detta oss? Alla andra lag kommer ha någon form av bevakning på sina matcher förutom vi då förstås. Bryr de sig inte om sina supportrar eller vad är problemet?

Grethe sa...

Man kan ju så klart lätt uppfatta detta som nonchalant och jag har eg. ingen större lust att ta någon i försvar. Men jag tror det handlar om ren tanklöshet...Häcken har kommit långt, utvecklats när det gäller hemsida, kontakt med getingarna osv men har samtidigt långt att gå. Hade vi nu varit 2-3000 supportrar så hade vi givetvis haft bevakning på plats.