2010-02-19

Avslag på ansökan om att få spela på Valhalla

..i premiären.
FotbollDirekt.com skriver att vi fått avslag på ansökan ang. att få spela på Valhalla IP. Jag blir inte speciellt förvånad. Är väl fortfarande färgad av mitt säkerhetstänk och ja, det finns en anledning till att Valhalla inte håller för allsvenskt spel. Så vad blir det nu då? Ullevi? Blir vi insläppta på Gamla? Förvisas vi till Borås arena? Är beslutet från SvFF överklagningsbart? Nåväl, det är ju hela 22 dagar kvar och det ska fortsätt snöa av och till de närmaste två veckorna.
Ställer mig också frågan, hur många spelare är det som är aktuella för landslagsspel under VM i sommar? Tillräckligt många för att vi ska behöva ha detta uppehållet? Eller är detta ett FIFA beslut?
Ha en gó helg!

3 kommentarer:

Hallon sa...

Uppehållet sker pga Kim I Blowitt och tydligen nån ny spelare i Mjällby.. Känns lite löjligt. 2 Allsvenska spelare bara, men ja Kim är ju inte vem som hällst, jag skulle inte vilja bli av med honom i några matcher..

zappa sa...

Handlar det bara om två spelare så är det ju helt sjukt....

Hallon sa...

ja men så är det ialla fall:( Men kan förstå blowitt.. Vi hade inte blivit så glada om krickan skulle iväg och han skulle missat en massa matcher..