2010-02-05

Seger även över Örebro SK

Det var kallt men målen och spelet värmde gott! Första målet gjordes av Jonas och ni vet hur det kan bli med hans mål, ibland kan det vara lite svårt att se vem som egentligen är sist på bollen. ;) Andra målet gjorde Palle och referat läser ni givetvis på officiella.
Nyström kom dit direkt från uppvaket, han var fortfarande lite nedsövd alltså. Han är ju helt otroligt envis. Nu har vi att se till att han inte deppar ihop fullständigt utan vi får uppmuntra honom allt vi kan så läker han snabbare. Det tror jag nämligen på. Detsamma gäller Tom som idag meddelade att han inte får spela på fyra veckor pga sin körtelfeber. Han behöver också uppmuntran! Fick också hälsa på Ranégie och han är världens goaste den killen. Allt annat är lögn.
Roligt att se de nya killarna spela men kanske än mer roligt att se Lind, Jonas, Mackan, Forsa, Friberg m.fl. Våra trogna slitvargar med hundra procents rätt inställning. Det är kring dessa killar laget har byggts upp. Intet att förglömma. Och Krickan i mål, lika kylig som alltid.
Jozo, vår akademiansvarig var där med Pringle, tidigare ÖIS, numera Frölunda. Och kanske det viktigaste av allt, vi hade en klack som hejade och sjöng. Gott jobbat killar och tjejer! Tänker tillbaka när vi stod vid Rambergsvallens grusplan vid den här tiden och såg träningsmatcher. Ni som var med, vet. Utvecklingen går framåt!
Nästa match är på tisdag kl 19 på Valhalla och då möter vi Falkenberg. Vet inte om jag kan komma loss men ska försöka.
BK Häcken-Örgyte IS 3-0
BK Häcken-Örebro SK 2-0
Häcken mot SM-guld!

Inga kommentarer: