2009-10-25

Elfsborg-Häcken

Snart åker jag till Borås Arena för att se Elfsborg-Häcken. Känns spännande med chansen till 4e platsen trots allt. Kniper vi den inte är jag självklart supernöjd över säsongen. Vem är inte det? Den bästa säsong som Häcken någonsin har gjort. Chibbe avstängd och kanske får vi då se Josef på mitten? Regnet öser ner men vem bryr sig...Bara tre ynka omgångar kvar!
Igår eftermiddag var jag på Heden och såg Romeos 94or bli bäst i Göteborg i gamla GTcupen som nu heter något annat..Sanktan? Det var kul men kallt. Träffade Ellinor som skulle hem och baka bullar till getingarna idag. Gud, vad den kvinnan skämmer bort oss. Hon är verkligen otrolig. Hon är också en av de få som visar civilkurage på läktaren när någon spårar ur. All cred till Ellinor.
Jag vet inte hur taggade våra killar är idag, har ingen aning. Hoppas som alltid att Ranégie ska få in bollen. Lider med honom! Och går Elfsborg för guld eller har de gett upp den tanken? Det återstår att se. Tror att det blir en fartfylld match, vi talar ju om blött plastgräs. Blött plastgräs som antagligen Haglund tänker vattna 5 minuter innan. Och för er som nu undrar, han brukar kräva detta, även när det regnar...
Heja Häcken - love you all!

Inga kommentarer: