2009-04-06

Omröstningar...

... tycker jag är ganska kul! Så nu testar jag bara, bli inte upprörda över frågeställningen. :) Inte utan att detta diskuteras mellan varven och framför allt har väl spelare idag mer lagkänsla än klubbkänsla. I alla fall många av de jag har talat med genom åren.
Kom gärna med förslag på omröstningar!

6 kommentarer:

dynamothomas sa...

Jag är ledsen, men jag är kanske dum i huvet. Vad är lagkänsla kontra klubbkänsla? Om man har lagkänsla håller man då bara på de spelare som är med i laget just nu? Och är då klubbkänsla när man håller på laget oberoende vilka som är med? Jag fattar inte....
/förvirrad

zappa sa...

Tja, något sådant är det väl. Ungefär så har spelare förklarat det för mig, man blir polare med sina lagkamrater och önskar väl de framgång i fortsättningen så länge man känner någon. Klubbkänsla är väl typ Johan Lind och de 82or och 83or som är kvar i klubben...
Alltså jag vet verkligen inte - det är ju därför jag frågar.

Ali:son sa...

Puh!
Jag trodde det var JAG som var dum i huvet.

zappa sa...

Alltså, jag vet inte riktigt vad skillnaden är alltså. Jag är nog också dum i huvudet men hur som helst, är det en diskussion jag hör då och då!
Klubbkänsla är väl när man tycker att klubben är större än enskilda spelare..

zappa sa...

Haha, jag visste att ni skulle gå igång. Nåja, det är som det är. Och den dagen vi får ett lag som har 100% klubbkänsla rakt igenom så kanske vi tar SM-guld?
Sen var jag ju nyfiken på om detta gäller supporters också - det kan man väl undra när det går dåligt för en klubb eller? För var f-n är de då?

zappa sa...

Det var inget kul, tar bort skiten. Ska lägga ut en annan fråga lite senare.